Halebop kolla surf

Posted on April 28, 2016 in Uncategorized

Det är inte alltid så lätt att veta hur mycket surfen i ditt abonnemang räcker till. Kolla in det här så har du snart lite bättre koll. När du loggar in på Mitt Halebop får du en tydlig översikt över din förbrukning och hur mycket samtal, meddelanden och surf du har kvar.

CachadLiknandeHur kan jag kolla hur mycket surf jag har kvar? Om du vill se mer från Halebop på Facebook loggar du in eller skapar ett konto. Har du mobilabonnemang eller mobilt bredband kan du logga in på Mitt Telia för att se din kvarstående surfmängd. När du har loggat in så klickar du på det .

Jag kollade just på Telia hur mycket surf jag använt och jämförde med . Man kan inte ens se surfsaldot på halebops nya hemsida. Halebop använder sig av Telias nät och erbjuder sina kunder surf på hög. För att kolla ditt saldo hos Halebop kan du antingen ladda hem deras app eller . Enligt Halebops hemsida står det så här: Nyhet! Nu behåller du din oanvända mobilsurf till nästa månad.

Och jag får väl börja kolla Netflix på promenaden för att göra slut på det. Det bästa sättet att undersöka hur mycket surf man egentligen behöver är att kolla på den egna surfmängden. Du kan även jämföra Halebops Rubbet med mobilabonnemang från andra operatörer.

Comments are closed.