Köpa lägenhet innan visning

Posted on April 1, 2016 in Uncategorized

I ungefär ett år har trenden hållit i sig – den att buda och köpa bostad innan öppen visning. Wissam Melhem kände väl till Haga och hade till . Har varit på många visningar och väntat på att gå på visningar, när lägenheten plötsligt blir såld framför näsan på en.

Innan du ger dig in i en budgivning är det bra att på förhand sätta en. Jag och min kille har hittat en lägenhet som i gärna vill köpa. Allt fler bostäder säljs innan visning; Så får du koll på deklarationen; Få. Men hur bär man sig åt för att köpa huset RAKT AV?

Att få se lägenheten innan visning utan bud vet jag inte om vi hade fått. Varför köper man en lägenhet före visning? Har fått ett bud innan visning och känner mig osäker.

Hur mycket höja vid snabb affär bostadsrätt? Ska jag acceptera villkorat bud innan visning? Cachadmaj 20- Jag har precis fått ett bud på min lägenhet som las ut på nätet för dagar sen, innan det ens hunnit vara någon visning. Vilka fördelar finns det med att sälja innan visning? Att sälja innan visning kan ha en stor fördel för säljaren.

För köparen innebär en affär innan ordinarie visning att andra spekulanter.

Post Tagged: bopriser, bosta bostadsmarkna bostadsrätt, . Tänk på det här innan du köper en bostad.

Comments are closed.