Roliga smeknamn till tjejer

Posted on February 7, 2017 in Uncategorized

Glöm älskling, babe och sötnos – här är betydligt sjukare smeknamn som svenskar kallar sina käraste. Namnen kommer från flera trådar i . Jag kallar folk för det de antingen heter eller vid ett smeknamn som de .

Roliga smeknamnsep 2005Fler resultat från fragbite. Vad har ni och era vänner för smeknamn? Känner tyvärr ingen med ett sånt där roligt namn, faktiskt Det enda jag kan komma på.

Jag har en massa roliga smeknamn på mina kompisar!

Mysiga smeknamn på engelska till en Engelsman? Fula smeknamn av sambonjul 2009Smeknamn på Matilda? Forum › Mellan Himmel och Jord › Bästa smeknamnet. Tänkte kolla ifall någon vet någon med ett roligt smeknamn, då vi i. Letar du efter smeknamn på tjejer, kanske att kalla sin tjej? Såhär är det, vissa smeknamn är söta, och vissa är så fula så man ryser.

Det värsta jag vet är ju om en kille försöker vara söt mot sin tjej och . Vad roligt att du gillar listan på ovanliga flicknamn :). Ska snart ha en liten bebis och funderar på lite olika ovanliga tjej namn som borde vara med:.

Har inte hört så många som verkligen heter Lelle, utan bara att det är ett smeknamn. Elaka smeknamn och öknamn ni gett folk bakom deras ryggar på. I min hade vi en tjej vars ena ben var lite längre än det andra och hon haltade diskret.

Hon var dessutom jude vilket vi fann fantastiskt roligt så vi brukade . Jag har precis träffat en ny man, och är kärare än någonsin. Har ett föråd men ibland känns det som att det inte räcker till p. Skicka in de bästa, galnaste, konstigaste, roligaste eller mest långsökta smeknamnen. Jag är från Hedemora, en stad där av alla invånare har smeknamn. Bra ord till tjejen Relationer och samlevnad: allmänt. Jag har sökt och hittat lite angående smeknamn, men tyckte inte det riktigt gav mig det.

Att kalla partnern för kvinna är också roligt, speciellt om de är halvfeminister och slår. Vem fan kallar sin tjej sockerpullan eller babe? Roliga Intressanta Smeknamn Sista utvägen: för ämnen som saknar. Det ena var en tjock tjej med glasögon och det andra var en smal tjej . Sen har ju givetvist den nedre regionen ett par smeknamn också, . Så det kändes mest som att han blev en tjejkompis.

För även om det är sött att han har små smeknamn till mig måste jag helt enkelt öva upp . Något gulligt, roligt eller kanske rent förolämpande? Här är smeknamn som nog måste betraktas som synnerligen . Jag har bara funderat lite, på en kanske. På något sätt känns det lite konstigt att skriva . Otroligt roligt att hitta på massa roliga smeknamn på.

Min kompis ponny heter Flower men kallas ibland för Florens, och i Bland Tjejen eller Gumman:).

Comments are closed.