Sms till hemtelefon

Posted on April 4, 2016 in Uncategorized

En datoriserad röst läser upp ditt meddelande, eller så visas ditt SMS i displayen på samma sätt som i din mobiltelefon. Säkerställ att du har en SMS-förberedd hemtelefon. Lägg in nummer 0740-som meddelandecentral i telefonen.

Skicka ett SMS till en mobiltelefon, . Min make lyssnade och lämnade över telefonen till mig för att jag skulle trycka för att lyssna ingen. SMS på hemtelefoninläggjun 2016SMS på fast telefoninläggmar 2014Sms hamnar hos min ip-telefon istället för min mobilinläggjul 2012SMS i fast telefoniinläggaug 2011Fler resultat från forum. Sms från fasta telenätet – Appar tjänster – Mobiltelefoner – Privat.

CachadDu kan använda din fasta telefon för att skicka och ta emot sms till och från fasta telefoner och mobiltelefoner. Det är gratis att skicka sms till en fast telefon, sms . Om ni får SMS som läses upp i er fasta telefon eller mobiltelefon, så är det att någon har skickat ett SMS till ert fastnätsnummer. När du skickar ett textmeddelande från en mobil ringer det i hemtelefonen.

En robotliknande röst läser upp ditt sms när personen svarar: ”Hej . Vill du ha extra roligt så skriv SMS:et på ett annat språk! Någon som har en hemtelefon med SMS-funktion? CachadFör att skicka ett SMS till en hemtelefon gör du på samma sätt som när du skickar SMS till en mobiltelefon. Detta kräver dock att personen som tar emot ditt SMS .

Jag fick ett SMS till min fasta telefon som jag inte vet vem det var ifrån. Jag hann inte memorera avsändarens mobilnummer. Jag har en Gigaset S4telefon som har stöd för SMS men jag har aldrig aktiverat SMS på den och det var inte aktivt när jag fick meddelandet.

Comments are closed.