Svenska app store

Posted on August 29, 2013 in Uncategorized

Jag har fått in den engelska AppStore. Jag klickade på en länk och fick då frågan om jag . Alla svenska apps” hjälper dig att hitta de bästa svenska apparna till din iPhone på App Store.

Appen listar fler än 1500+ appar på svenska. Till exempel kan bara tyska betalkort användas för att köpa innehåll från tyskaStore och App Store. Ditt avsnitt Köpt visar inte längre . Att byta land i App Store visade sig vara ganska krångligt märkte jag när.

Så här gör man för att byta land tillbaka till svenska App Store från . Jag har en iPhone 4s och allting är på svenska FÖRUTOM min app store som är på engelska! Att välja rätt land i App Store – postad i iPhone: Precis som det står i. Hjälp, jag är fast på japanska AppStore, hur kommer jag. Vill återvända till svenska App Store på min ipad – iPad.

APP Store strulinläggapr 2013Är jag begränsad till svenska App Store? Nu höjs priserna på svenska App Store – MacWorldmacworld. Som en följd kommer det nu att bli dyrare att köpa appar och teckna prenumerationer i svenska App Store. De nya priserna ska gälla från och .

Mobile App Store The application, Mobile App Store, is a List of Mobile application’s of Androi iPhone and Windows Phone. You can install all apps that are .

Comments are closed.