Tona håret ljusare

Posted on August 19, 2013 in Uncategorized

Jag har mörkblont hår, och skulle vilja ljusa upp det lite hemma på ett skonsamt sätt. Nån som ljusat upp ett mörkbrunt hår? En frisör sa till mig att om man tonar håret själv mellanblont om.

CachadLiknandeDet går tyvärr inte att tona håret ljusare. Det som går att göra är ljusfärga håret, men då får det inte vara färgat innan, lite skonsammare än blekning men det är . Här hittar du de bästa produkterna för hårtoning, så att du kan tona håret hemma med ett snyggt och hållbart resultat. Oavsett om du ska tona håret ljusare eller .

Det viktigaste för ett bra resultat när du färgar håret själv är också det enklaste. För några år sedan var det otänkbart att man skulle kunna tona håret ljusare än den naturliga nyansen. Men nuförtiden går det att med intensivtoning få en något . Så jag tonade ljusbrunt och gjort det ett tag nu men tröttnat och vill ha det ljusare.

Jag har letat överallt efter toning för håret som gör det ljusare. Jag vill tona mitt hår ljusbrunt, mitt naturliga ä. Men idag så hörde jag att man inte kan TONA sitt hår i en lite ljusare nyans(?!) På förpackningen står det ju att det funkar, och jag har exakt den .

Comments are closed.