Vilka färger passar jag i kläder

Posted on April 21, 2016 in Uncategorized

Det finns smarta knep som gör att du kan ta reda på vilken färg som passar just dig och din hudtyp allra bäst . Du har säkert några favoritkläder i garderoben som du hellre använder en andra? Sannolikheten är stor att dessa kläder har en färg som passar dig väldigt bra.

Jag tänkte göra ett inlägg om vilka färger du helst ska klä dig i. Vilka kläder passar en blondin bäst i? Oftast så passar blondiner bäst i ljusa, varma färger.

Kolla om ni kan gräva fram några plagg som är . Dina bästa färger beror på om du är kall- eller varmpigmenterad och vilka nyanser som. Trivs du med slingor i håret passar en askblond ton ypperligt. Att göra en färganalys och få reda på vilka färger du klär i och vilka som. När du vet vilka färger du passar bäst i, varma eller kalla och gärna . Jag känner mig ofta blek på vintern och jag märker otroliga skillnader mellan vilka färger jag bär.

Jag har jag lärt mig att rött inte passar lika bra . Ha på dig vita kläder och dölj gärna håret i en vit handduk. Vilka smink- och klädfärger passar min hudton?

Färgföretaget Pantone har nu förutspått vilka modefärger som. Beiga kläder passar till allt och är en trendfärg som aldrig blir omodern. You are currently browsing the tag archive for the ‘vilka färger passar jag i’ tag.

Comments are closed.